» Hello

Hej hopp gummi***** de va ett tag sen nu. Antar väl att det varit lite mycket, fast egentligen inte eftersom jag nästan bara är hemma på dagarna. Men men veckan har varit ganska enformig fortsatt med träningen och idag är det vilodag för nu har vi tränat 6 dagar i rad och då är det vila den 7:e :P Vi har varit runt lite och provat olika gym då de flesta gym här i sundsvall har friveckor såhär efter nyår osv. Så i söndags var vi på friskis&svettis (öppnas i nytt fönster) i nacksta. Det kändes som ett riktigt fräscht gym, ljust, stor yta, många cyklar och löpband o diverse konditions maskiner vilket jag tycker är ett stort plus då det oftast inte finns så många sånna i vanliga fall och man kanske får stå och vänta / välja löpband istället för cykel för det va upptaget osv. men här fanns det gott om dom. Mycket maskiner som var bra, dom hade även ett rum för cirkelgym som också är perfekt uppvärmning om man inte vill köra kondition. Dock så hade dom mindre utbud på fria vikter. Dom hade ju mycket hantlar, några skivstänger osv, men det va på en mindre yta, det kändes inte som dom riktigt har satsat på det. MEN då var det inte så många som va där som körde fria vikter så man behövde inte vänta eller trängas! Jag tyckte det va ett fint och bra gym i alla fall och ett gym som jag skulle kunna trivas på då det var väldigt blandade människor, man kände sig inte obekväm för att det bara var massa bodybuilders (inget illa menat) där så de är perfekt om man är lite ny. Man kände sig inte obekväm eller utstirrad för att man sprang runt och kände och klämde på alla olika grejer och kanske inte riktigt hade ett system.
Ett plus att dom har Spin of hope också!
 
 
I måndags så provade vi på EGO i centrum (Sundsvall)
Har man varit på IKSU så påminner det väldigt mycket om det i atmosfären eller hur man ska uttrycka sig. En plats för alla och ett lite finare gym. Frivikts delen var väldigt liten och det var trångt, riktigt trångt. resten av ytorna var mindre trånga men maskinerna stod tätt osv dock inte så man störde sig. Dom hade även ett en extra del för typ stretchning, träning med sin egna kropp. Inga maskiner eller fria vikter utan typ balansplattor, pilates bollar några viktbollar osv, vilket jag inte riktigt sett på dom andra ställena så de va ett plus. Dom hade även många konditions maskiner i ett eget rum. Verkar vara ett populärt gym så man kan få vänta på nån enstaka sak ibland. Men trots att jag kan komma på många - saker så är det ett gym som jag absolut skulle kunna träna på då man trivdes och grejerna som dom hade var bra. Dom har även ett drop-in solarium i anläggningen som är billigare än andra solarium och man har direkt anslutning till dusch och toa, så ett till litet plus!
 
Både i tisdags och igår så var vi på SAK (Sundsvalls atletklubb) som ligger på himlabadet. Först kändes det som ett riktigt b-kvalla gym när man kom ner i källaren men dom hade bra maskiner fria vikter och konditionsmaskiner. Dock va de väldigt litet men inte så att det var trångt mellan grejerna. Va riktigt bra känsla där och vi kommer nog skaffa kort där också. finns egentligen inte mycket att säga om det, va inte så många som träna där så man behövde inte vänta på något. folk är riktigt trevlig där och man får en bra feeling som nybörjare eller proffs. Men vill man ha något glamour gym och inte ett ställe att träna på med bra grejer för sin egna skull så ska man gå nån annanstans och trängas med ett 30-tal andra människor. ;) 
 
Idag var det som sagt vilodag så blir mest bara lugnt. Till helgen så blir det umeå för att va med lilla billy! <3
 
 
 


Tove Lindgren
28 Januari, 2016 - 14:53

Hejsan,
Jag heter Tove Lindgren och jobbar med ett företag som hjälper bloggare att få betalt för att skriva valfria inlägg inom passande ämnen.
Om du kan tänka dig att skriva ett inlägg mot betalning så får du gärna maila mig på [email protected] så kan jag skicka mer information.
(Även ni andra som driver bloggar är välkomna att kontakta oss).
Åldersgräns 16 år.

Mvh, Tove


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo