» Gissa vem som...

Igår så for vi in t stan o hämtade min börs på coop som ja lyckats tappa där -.-' sen så handla vi lite mat, for på skroten o köpte ett bakljus t mercan för min älskade patrik va så duktig o backa in i en bil sen for vi t holmsund o hämtipiade papprena t mercan för vi skulle sälja den igår t nån kille som hade kört 30 mil :) 
Va lite kul, Vi hann inte ens ha mercan ute i 24h innan vi fick han sålt, vi la ut han kl 7 på kvällen o fick han sålt kl 3 dan efter :P Men de blev int så mycke mindre bilar på gårn för de, för Thommy, hans tjej, sebbe o hans tjej va här o drack kaffe så då köpte vi Thommys volvo också. :) 
Sen så va ju Kacka o ida här igår som ja nu sagt 100 ggr nu, va riktigt trevligt o ha dom på besök vi satt o prata hur länge som helst dom va här i typ en o en halv timme :) 
Sen så ska vi få nya sängar, troligtvis t veckan kommer bli king o få sova i nå riktiga sängar! :) 
Vi fick också sålt en turbo igår t en kille så då passa vi på o testa volvon in t stan o sålde den t han för 700kr :) 
På kvällen så va Lillen hos farmor sin o vi for in t stan o åkte Pickis me Fredrik o alexander, kan ju säga att man kände gaaaanska liten i den stora bilen.
Efter de så körde vi lite "taxi" me volvon, tyck de är så kul o köra fulla människor för dom är så rolig o prat gla, o de är ju alltid trevligt de :) 
Vi fick en "stamkund" också som åkte runt me oss mesta delen av kvällen (natten) de va en kille som i vanliga fall jobba som vakt på schlager eller va han sa men nu va han ute o drack o va askalas. Han va en riktigt trevlig liten prick de :) Men han glömde jackan sin i bilen så vi ska lämna den t han sen idag :) 
Sist men inte minst så körde vi hem måns så långt ut i helvete in i skogen utanför täfte, va ju inte de bästa vägunderlage i volvon heller -.-' 
Vi kom v'l hem därikring 5 inatt, va riktigt trött kan ja säga.
Idag så klev vi upp därikring 1 o for t sävar köpte lite mat åt våran lilla älskling Billy och nu så har vi bara tagit de lugnt :) 
Vi kör nog ikv också så är de nån som vill ha skjuts så är de ba o slå en pling till älsklingen min<33 0702002592
 
Nu ska vi leka en lek! Den heter Gissa vem som...
 
Gissa Vem som spöar skåp!?
Den första som kommenterar och som har rätt får en byrå om dom hämtar den själv ;) 


Johanna
13 Oktober, 2012 - 15:36

Farmor var så nöjd! Snällare liten pojke får man leta efter =) Kramis

Svar: Ja de tro ja man får göra, är så otroligt glad att han sover så länge på nätterna! :) och tack för att du orkade vara barnvakt! kram
Yasmin

Elin
14 Oktober, 2012 - 15:36 / BLOGG: http://bojjjebus.blogg.se

De är ju moppemuschen ju! ;)

Svar: RÄTT! ;D Vill du ha byrån, jag vill inte ha den hahah ;)
Yasmin


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo